June 3

1 COMENTARII

LIVE WEBINAR – Cum se Formează Tonul de Bass

Unul din cursanții mei mi-a trimis o intrebare pe mail, care suna asa:

"Salut Adi! Te deranjez si eu cu o intrebare: cum as putea sa imi ordonez pedalboard-ul, in ce ordine sa pun pedalele, am cautat cate ceva insa de fiecare data gasesc cu alta ordine"

Si mi-am dat seama ca raspunsul poate fi atat de complex, incat e imposibil sa il scriu intr-un email

Din cauza asta am decis sa tin acest LIVE WEBINAR in care nu doar ca am raspuns la intrebarea de mai sus, dar am mai acoperit cateva subiecte aditionale:

  • care este logica conectarii basului intr-un "Lant de sunet"
  • cum sa testezi soundul pe care vrei sa il obtii inainte sa investesti multi bani in pedale
  • viziunea mea asupra ordinii pedalelor pe care vrei sa le folosesti incat sa obtii cel mai bun ton de bass
  • Despre COMPRESOARE, si cum cred eu ca trebuie setate

Eu personal am experimentat toate schemele pe care le-am prezentat aici, si a trebuit sa invat sa fiu flexibil si sa gasesc solutii atunci cand apareau probleme pe scena.... (si sa nu-ti imaginezi ca NU apar)

De exemplu...

am avut concerte in care s-a ars pur si simplu statia de bass. Din cauza asta am invatat sa tin in pedalier un DI box, tocmai ca sa nu raman in "fundul gol"

- in turneu cu Steve Vai, am avut concerte unde problemele de alimnentare au fost atat de mari incat aveam un zgomot de fond URIAS.. (din fericire am avut un DI box de back-up care a rezolvat problema pentru ca l-am alimentat de la o baterie de 9V si astfel nu a trebuit sa il mai bag in priza)

Asadar in acest WEBINAR vei gasi povesti din experienta mea si solutiile pe care le-am gasit de-a lungul timpului cu pedalele de bass si cu rolul lor in lantul de ton!

Enjoy!

Lasă un comment mai jos si spune cel putin un lucru pe care l-ai reținut din acest video.

În acest fel îți vei clarifica mai bine tot ce înveti

Descarca PDF-ul cu SCHEMELE de SUNET din Webinar

Ca sa le ai la indemana oricand si sa le poti studia pe indelete

Despre ADRIAN CIUPLEA

Sunt basistul trupei Vița de Vie și fondatorul primei școli online de Muzică din România - Music Academy. În afară de a cânta la Bass, îmi petrec cea mai mare parte a timpului citind, învățând, dezvoltând abilități și ajutând pe alții să-și dezvolte propriile skill-uri. În Bass Academy (școala mea de Bass Online), vreau să te ajut să devii un muzician și un instrumentist mai bun.


You may also like

Ce Rol Au Degetele Pe Bass

Ce Rol Au Degetele Pe Bass
  • Salut! Foarte fain si util filmuletul tau!!! Si eu folosesc inlantuirea ta, tuner-di-amp-mixer. Mi-au fost de fölös explicatiile tale, mersi mult!!! Salutare

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >