.st0{fill:#FFFFFF;}

Metode de Studiu, Teoria Muzicii

Nu poți ține pasul cu piesa pe care o înveți? Încearcă tactica asta…

de  Adrian Ciuplea

Dacă ți se întâmplă vreodată să te pierzi într-un cântec, să nu poți “ține pasul” in anumite pasaje… această lecție te poate ajuta!

Învățarea unei melodii poate fi o experiență satisfăcătoare și amuzantă, dar poate fi de asemenea dificilă și frustrantă dacă nu știi cum să procedezi.

Din fericire, există câteva trucuri și sfaturi care te pot ajuta să înveți o melodie mai ușor și mai rapid.

Pe scurt, în această lecție vei învăța:

Primul pas pe care trebuie să te asiguri că îl faci cât mai corect cu putință, deoarece dacă îl greșești ai toate șansele să înveți piesa prost și să-ți strici auzul

 

Cum să studiezi încât să simți progrese și să nu te frustrezi fără motiv- IMPORTANT

De exemplu, un motiv pentru a studia lent un cântec ar fi acela de a învăța melodia și acordurile în mod corect, astfel încât atunci când cântecul este cântat la viteza normală, să nu existe greșeli.

De asemenea, studiul la tempo lent poate ajuta și la îmbunătățirea tehnicii de cântat și poate face piesa să sune mai bine atunci când este cântată la viteză normală.

 

Cel mai bun truc mental (cred că eu l-am inventat <img draggable=” />) ce te ajută să studiezi motivat, cu entuziasm, fără să te plictisești!

Un mindset corect este important pentru că ne influențează modul în care ne raportăm la noi înșine, la ceilalți și la lume în general.

Dacă avem un mindset negativ, ne putem gândi la noi înșine într-un mod critic și putem avea tendința de a subestima propriile noastre abilități.

Acest lucru ne poate face să renunțăm ușor și să nu mai încercăm să ne atingem obiectivele.

Pe de altă parte, un mindset corect ne poate ajuta să căpătăm curaj și să începem să credem în noi înșine, ceea ce poate duce la rezultate mai bune dar și la un mod mai frumos de a face muzică în general.

 

Așadar dacă ți se întâmplă acum să nu poți ține pasul cu o piesă, încearcă metoda mea pentru doar 10 minute și vezi dacă te ajută!

Urmărește acest video acum pentru a vedea cum îți poți îmbunătăți abilitățile tale muzicale!

Acest video îți va arăta pașii simpli pentru a învăța o melodie și îți va oferi sfaturi utile pentru a deveni un muzician mai bun.

Nu lăsa timpul să treacă pe lângă tine, și începe să aplici ce înveți chiar acum!

Descarcă Ghidul Gratuit: Cum să înveți să cânți corect Piese, Note și Acorduri "după ureche"

Descoperă pas-cu-pas metoda mea ce te ajută să-ți dezvolți Auzul Muzical și Ritmic în timp ce înveți piesele tale preferate!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>