Bine ai venit

Salut, prietene – sunt Adrian Ciuplea, cânt la Violoncel si la Bass de mai bine de 25 de ani, iar aici in scoala mea de Muzica Online BASS ACADEMY impartasesc din propria mea experienta tot ce am invatat in toti acesti ani, adica retetele si “trucurile” pe care le-am folosit cu succes atat pe scena, cat si in studio.

Spune-mi - Încerci să faci vreunul dintre aceste lucruri?

  • Să înveți tehnicile "de bază" ale Bassului,  ca să cânți corect la instrument
  • Cauți un cadru organizat si bine structurat unde sa poti sa descoperi bass-ul, sa evoluezi de la nivel 0 cat mai mult, incat să eviți capcana YouTube unde te poti pierde foarte usor...
  • Vrei să cânți/improvizezi după acorduri
  • Încerci să înveți Tehnica de digitatie si SLAP
  • Vrei să devii un Bassist Excelent ce poate cânta fără emoții cu orice trupă!

Dacă da, ai ajuns la locul potrivit!


Nu contează dacă tocmai ai început să înveți primii pași despre Bass sau dacă ai cântat deja de foarte mult timp - eu te pot ajuta.

Eu alături de colegii mei din Vița de Vie, în fața unei audiențe de peste 10.000 de oameniDacă dorești să înveți "meșteșugul" cântatului la Bass și tainele Teoriei Muzicale și să beneficiezi de experiența mea de peste 25 de ani în acest domeniu, atunci ești în locul potrivit.

Mi-au luat peste 25 ani de căutare, muncă grea și dăruire pentru a deveni artistul și muzicianul care sunt astăzi, dar tu poți începe mult mai repede decât mine!

De fapt, vreau să te ajut chiar acum :-)

Înscrie-te la mini-cursurile mele gratuite de chitară Bass:  învață cele mai populare digitații pentru Bass + procesul în 3 pași pentru a începe să-ți faci un plan de studiu imbatabil!

Important este să începi. Nu aștepta condițiile "perfecte" pentru a ajunge să cânți primele tale melodii pe Bass.

Mini-cursurile mele gratuite te vor ajuta să ai un start bun în câteva minute. Încearcă-le!


Ești gata să devii un excelent Bassist?

Înscrie-te la mini-cursurile mele gratuite cu un click mai jos...

>